Kapcsolatfelvétel

Termékinformáció és
árajánlatkérés:
Jupiter Tech Kft.
Telefon: +36 30 350 80 60
Email: info@microshungary.hu

Mikroszkóp Ausztriából

Magas minőségű mikroszkópok ipari, biológiai, laboratóriumi, valamint orvosi felhasználásra

 A MICROS 1994 februárjában alakult mikroszkópok és mikrotómok gyártására specializálódva ipari, biológiai, laboratóriumi, valamint orvosi területeken. A magas minőségű képalkotási képesség és ergonomikus design mellett a különböző felhasználási területekre kifejlesztett optikák garantálják a termékek sikerességét

A termékpaletta kiterjed a kis iskolai modellek és a rutin laboratóriumi mikroszkópok mellett az összetett feladatokra tervezett professzionális mikroszkópokra is . Továbbá a MICROS olyan  sztereó mikroszkópokat és csúcs minőségű modelleket is nyújt, melyek digitális képalkotást tesznek lehetővé és a valós időben láthatóak az eredmények a kijelzőn.

ISO 9001 tanúsítvány hangsúlyozza a cég elkötelezettségét az állandó minőség fenntartására és a felelősségvállalást a partnereivel kapcsolatban.

A MICROS 2013-ban ünnepli megapításának 19. évfordulóját. Mára mikroszkópjai a világ minden táján megtalálhatóak a felhasználók megelégedettségével.

Micros mikroszkópMicros mikroszkóp


Jupiter Tech Kft. - a MICROS termékeinek hivatalos magyarországi forgalmazója

Székhely: 1125 Budapest Kútvölgyi út 59/c
Cégjegyzékszám: 01-09-992576
Adószám: 24145655-2-43
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank. 12010659-01367141-00100002

A Jupiter Tech Kft magas szintű technológiai támogatást kíván nyújtani a termelő és szolgáltató vállalatoknak, iparágból függetlenül (járműipar, elektronika, energiaipar, fémipar, építőipar, könnyűipar és egyéb iparágak)

 Termékeink és technológiai megoldásaink alapvetően a gyártásban, illetve minőségbiztosításban nyújtanak olyan innovatív és korszerű megoldásokat, amik sok esetben a cégek működésének vagy fejlődésének alapvető eszközei. Ezek az eszközök, technológiai megoldások gyakran a termelő (valós értéket teremtő) vállalkozások jövőjét biztosítják. Az eszközök kiválasztása és bevezetése az alkalmazásba mindig egy közös munkafolyamat eredménye, amiben mi jelentős szerepet kívánunk vállalni.

 Partnereink műszaki feladatainak megoldása olyan sokrétű és specifikált, hogy szinte minden feladat külön megoldás kidolgozását kívánja, ebben a tekintetben is lehetőségek széles tárházából tudunk válogatni. A beszállítóink termékei és készségünk az optimális megoldás kiválasztására és támogatására tesz minket vonzóvá partnereink számára. Olyan partnerré, aki széles termék és technológiai ismeretekkel rendelkezik, valamint képes arra, hogy a felmerülő igényeire a szakterületén belül optimális megoldást biztosítson.

 A megfelelő és opcionális eszközök vagy technológiai megoldások kínálatát és folyamatos biztosítását/támogatását tekintjük legfőbb feladatunknak. Ez az az érték, ami partnereink számára olyan előnyöket nyújthat, ami biztosíthatja egy hosszú távú sikeres partneri kapcsolat alapját, cégünk fejlődésének sikerét és családunk biztos jövőjét.