Kapcsolatfelvétel

Termékinformáció és
árajánlatkérés:
Jupiter Tech Kft.
Telefon: +36 30 350 80 60
Email: info@microshungary.hu

MCP300 Polarizációs mikroszkóp Nagyítás 40-1000x

A kiváló minőségű MCP 300 Polarizáiós mikroszkóp széles körben alkalmazható az oktatástól kezdve az ipari vizsgálatokon keresztül a kutatásig. Funkcionalitása alkalmassá teszi a rugalmas és változatos feladatok elvégzésére. Kiemelkedő optiaki képességeivel költséghatékony megoldást kínál számos területre.

Bővebb leírás

MC004

Kosárba

Test:
TestErős és elegáns tervezésű alumínium alap integrált karral. Az állvány „Y” formája biztosítja a rázkódásmentes stabilitást és lehetővé teszi a nyugodt fotózást.

 

 

 

Megvilágítás:
MegvilágításEgy erőteljes 20W-os halogén izzó (20-30W) vagy választható 5W-os LED megvilágító rendszer biztosítja a világosságot és a tiszta képeket. A felhasznált Philips izzók biztosítanak hosszabb élettartamot.


Fejek:
FejA binokulár és trinokulár tubusok 360°-ban elforgathatóak 30º-os lejtésszögben, illetve ez az ERGO tubussal 5-35°-ig változtatható elérve a legkevésbé nyak fájdító pozíciót. A változtatható pupilla távolság dioptria kompenzációval önállóan beállítható 55-75 mm-ig. Az oulár használható szemüveget viselők számára is.


Revolverfoglalat:
RevolverfoglalatEgy ötszöörös, fordított állású pontos csapágyazású revolverfoglalat biztosítja a minta teljes felületének  lehető leggyorsabb vizsgálatát.


Praktikus kezelhetőség:Minden kezelői beállítás úgy van tervezve és elhelyezve, hogy a lehető legfelhasználóbarátabb legyen elősegítve könnyű munkavégzést akár egész nap.

A fókusz beállítás:
Beállítható a tárgyasztal mozgatásával. Ez hasznos egyrészt, hogy megvédjük a mintát és az objektívet a sérüléstől, másrészről pedigalkalmas  az előzőleg beállított élesség gyors visszaállítására.

Koaxiális durva és fókusz gomb:
Lehetővé teszi  a nyomaték egyéni beállítását a felhasználó számára. Feszítésmentes fókuszálás az asztalon elhelyezett kezek garantálásával.

Gombásodás elleni védelem:
A gombásodást nem szabad alábecsülni, mint a mikroszkóp ellenségét. Amennyiben a mikroszkóp gombásodás elleni védelemmel van ellátva a nagy páratartalomban sem kell a gombásodástól tartani.

Test:
6V20W Halogén fényforrással, 220V/50Hz vagy 110V/60Hz
Támasztó gumitalpak az alapon 300 x 295 mm

Ötszörös, fordított állású revolver foglalat

Fókusz:
Alacsony állású koaxiális durva és fókuszált finom állítás, fókusz tartomány 26 mm,
Feszültségszabályzó és biztonsági autófókusz stop egység

Megfigyelő tubus:
Binokulár megfiegyelő tubus, 30° lejtés, 360°-ban forgatható, pupilla távolság 55-75 mm

Okulár
1 pár WF 10x/18 széleslátószögű (Ø 23mm)
1 db WF 10x/18 széleslátószögű, keresztszál 0.1 mm (Ø 23mm)

Bertrand lencsék, ki/be fordítható, 0°-90°-ban. Elsőrendű vöröskompenzációs lemez, 1/4 hullámhosszó teszt lemez, kvarclemez
 
Kollektor rendszer kihajtható polarizátorral 360 °-os


Objektívek ACHRO végesre korrigált:
4/0.10 WD 18.5 mm, CC 0.17 mm
10/0.25 WD 7.00 mm, CC 0.17 mm
40/0.65, rugós WD 0.53 mm, CC 0.17 mm
100/1.25, olaj, rugós WD 0.13mm, CC 0.17 mm

Tárgyasztal:
Kerek polarizált tárgyasztal, Ø 145 mm, forgatható 360°, központosítható; fokozat beosztás 1°,
6` amikor nóniusz skálát használ

Kondenzor:
Abbé kondenzor n.A. 1.25 IRIS nyílással és szűrő tálcával

Rendelhető kiegészítők:
Trinokulár megfigyelő tubus
Csatlakoztatható mechanikus tárgyasztal, x-y mozgástartomány 40x40mm
Dokumentáló rendszerek
Alumínium hordtáska

 

Méretek

1 Egyszerű polarizációs szett
Elérhető a polarizált fényű megvilágítás 40-1000x-es nagyításban. A polarizáló közvetlenül a Koehler megvilágító tetején van elhelyezve a kondenzor reteszen vagy kollektor rendszeren. Az elemző be van építve a kijelölt nyílásba a fej és az állvány között.

2 Fáziskontraszt torony szett
A torony elforgatásával a kondenzor három különböző mikroszkóp alkalmazásban használható: brightfield 1000x-es nagyítással, darkfield 400x-os nagyítással és fázis kontrasztra. A szett el van látva ICO PLAN fáziskontraszt objektívekkel 10x, 20x, 40x és 100x-os nagyításban.

3 Csúszó fáziskontraszt szett
A szett tartalmaz egy fázis kontraszt kondenzort csúszkával és világos látóterű használathoz fel van szerelve egy ICO Phase 10x/0,25 W.D. 10mm, egy ICO Phase 40x/0,65 W.D. 0,35mm objektívvel és egy központosító teleszkóppal (Ø23mm).

4 Fluoreszcens szett
A visszavert fényű fluoreszkáló adapter zöld, kék és UV fényűek. A klinikai mikroszkóp területen, auto fluoreszkáló mikroszkóp vagy oktatási szükségletekhez a fluoreszkáló adapter az MC300-as sorozathoz több szintű igényeket elégít ki. A zöld, kék és UV fény gerjesztés, ahogy a megvilágító fény gyorsan cserélhető egy csúszka segítségével.

5 Flexibilis üveg tárgyasztal
Ajánlunk egy ultra kemény üveg lappal rendelkező  tárgyasztalt, ami rugalmas és ellenáll a vegyszereknek. Egy extra-kezelt biztonsági- üveg leélezve nyújtja a biztos és esztétikus munkát. A karcolódás mögötti csúnya kép már csak történelem ez után.

6 Darkfield
Az optikai rendszeren keresztül a száraz sötéttér kondenzorral elérhető magas kontrasztú darkfield megfigyelés immerziós olajú optika nélkül.100x, 200x, és 400x-os nagyítással és n.A.0,65-al.Az immerziós sötéttér kondenzor foltmentes mintavizsgálatot biztosít nagy nagyítási tartományban. ajánlunk egy magas minőségű Cardoid típusú (n.A. 1,25) kondenzort, nagy teljesítményű felhasználásra centrális beépítéssel.Csak 100x-os nagyítású objektívvel használható.

7 Dokumentáló rendszer
Konvencionális kiegészítők különböző dokumentációs formákban elérhetőek. Használhat egy CAM5000 video kamerát vagy – a MICROS speciális digitális kamera adaptereknek köszönhetően- más modelleket, mint digitális kompakt vagy digitális SLR kamerákat.Az élő/real time képalkotású CCD kamerák USB2-es csatlakozással elérhetőek. Ellenőrizze a legutóbbi modelleket a honlapunkon. A különböző kamerák széles választéka mögött speciális kép rendezés és méretezésű szoftverek állnak. Egy speciális képelemző szoftvert ajánlunk élet- és anyagtudományi alkalmazásokra.

8 ERGO fej
Az MC300-as sorozat ERGO fejjel feszültség és fáradtságmentes vizsgálatotot garantál hosszú órákon keresztül. A megfigyelés szöge beállítható egyéni igényekhez. Az ERGO fej lejthet különböző szögben 5-35°-ig, a pupilla távolság pedig változtatható 48-75 mm között. Nem a felhasználó alkalmazkodik a mikroszkóphoz, hanem a mikroszkóp alkalmazkodik a felhasználóhoz.